inkorten voorvoetbeentjes

  • #1

    Help, ik heb een second opinion nodig!!

    Ik heb hele slanke voeten met lange tenen. Mijn tweede teen is langer dan mijn grote teen. Sinds een paar jaar heb ik enorm veel last/pijn van vooral de kootjes van mijn tweede, derde en vierde teentjes omdat mijn tenen wat krom staan en mijn schoen schuurt er tegen aan. Een maat groter schoen en steunzolen hebben niet gebaat, krijg alleen maar meer irritatie lijkt het. Daarbij heb ik een botaanwas aan de zijkant van mijn grote teen (geen hallux vulgas)

    Ik heb het advies gekregen van de specialist mijn 3 middelste voorvoetbeentjes in te laten korten en het botaanwas aan mijn grote teen weg te laten nemen.

    Ik vraag me af of ik inderdaad minder kromme tenen zal hebben nadat mijn voorvoetbeentjes zijn ingekort. En hoe ziet de periode van herstel na de operatie eruit. Blijkt dat ik een podalux schoen moet dragen en kan steunen op mijn voet daags na de operatie? Maar toch twijfel ik en heb ik angst dat ik misschien wel meer last heb naar de operatie als ervoor.

    Graag advies

    Cindee

    Reageer
Reageer op: inkorten voorvoetbeentjes


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief