pijnklachten extra na operatie artrose tenen

 • #1

  ik heb 2 jaar geleden 2 tenen met artrose laten inkorten. ik had altijd al veel pijn van brandende voorvoeten en de orthopeed zei dat hij de pijnklachten met 50 % kon verminderen. dus de operatie maar ondergaan... helaas kreeg ik er 50 % meer pijnklachten bij ! weer voor controle terug geweest bij de orthopeed, die zei dat de operatie technisch goed was gegaan maar dat dit helaas wel eens voorkwam. ja daar was ik niet mee geholpen. na een jaar een second opinion aangevraagd bij ander ziekenhuis. deze heeft de krammetjes uit mijn voet gehaald in de hoop dat het misschien een allergische reactie was in mijn voet. ook dat heeft niets geholpen. ik zelf geef aan dat ik op een knikker loop en dat ik zelf de gewrichtjes voel.en alsof er een schijfje tussen de 2 geopereerde tenen zit. dit is ws verdikt bindweefsel ontstaan na de operatie.als ik eraan kom dan doet het al heel veel pijn. ik probeer zelf mijn voeten een beetje te masseren maar dat helpt ook niet. ik heb al shockwafe therapie gehad wat ook enorm veel pijn deed.

  ik ben door een scan heen gegaan, foto's gemaakt maar zij zien hier helemaal niets op. ik heb al bij verschillende podologen steunzooltjes gehad maar ook daar kan ik niet op lopen. ik wissel nu continu schoenen af. ik loop nog het beste op adidas foamslippers. alles wat maar een beetje hard is doet pijn. ik zou het liefst in een bakje met dat memoryfoam willen gaan staan en dan een op maat gemaakte schoenzool hiervan krijgen.

  ik weet niet meer wat ik hier nog aan kan doen. is er iemand die hier ervaring mee heeft en een goede tip voor mij heeft.

  Reageer
  #2

  Wat vervelend! Al naar een huid/oedeemtherapeut (lid NVH) geweest? Zeker voor het verdikte bindweefsel kan dit je misschien helpen..of naar een goede osteopaat gaan..Sterkte,

  Gr, Thea

   

   

  Reageer
Reageer op: pijnklachten extra na operatie artrose tenen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief