Pijn na heupoperatie.

  • #1

    Man in juli geopereerd aan heup.Ondanks dat op de foto niets te zien is,blijft hij pijn houden in zijn bil en zit er ook een soort put boven het litteken.Hij gaat naar de fysio om de spieren los te maken ,maar nog geen resultaat.

    Reageer
    #2

    Je moet er toch echt rekening mee houden, dat het nog een tijdje kan gaan duren. Als de klachten blijven aanhouden, moet je dan toch terug gaan naar de orthopeed.

    Reageer
    #3

    wat ik heb noemt men peesplaat ,dat is de plek waar ik pijn hou.

    Reageer
    #4

    Hoe kom ik van die pijn af ????

     

    Reageer
    #5

    Dat kun je het beste met de arts bespreken

    Reageer
    #6

    In nov 2016 nieuwe heup gehad. Vanaf begin niet vlot hersteld. Wel steeds blijven bewegen. In juli 2017 veel klachten met name na fietsen. Terug, foto’s, mri. Ook van rug. Slijtage ook in rug. Maar niet verklaarbaar naar pijnklachten. Opnieuw fysio. Lijkt wat te helpen. In december nieuwe mri. Lijken geen zenuwen bekneld. Door met fysio. Lijkt wat beter te gaan. Nu met mooie weer wat meer op de fiets. Klachten komen terug. Als ik van de fiets kom kan ik slecht steunen op been.pijn in lies en bovenbeen. Houdt vaal uren tot dag aan. Soms loop ik het ee weer uit. Wat kan er aan de hand zijn?

    ,

     

     

    Reageer
    #7

    Operatie 10 maanden geleden .De eerste 3 maanden ging het goed op een open wond na.

    Toen phisio en na 3 weken begon de ellende  terug geweest naar de orthopeed alles in orde stuur je naar de neuroloog .mijn knie deed het meest pijn maar ik kreeg  een mri scan.

    Ik weet dat ik een slechte rug heb met platen en schroeven in de ruggenwervels.Weer terug na het wervelkolom centrum dan een mri van de knie wacht al meer als een maand vandaag ziekenhuis maar gebeld,ja sorry de arts was het vergeten door te geven we zullen er spoed achter zetten.Mijn knie doet pijn mijn bovenbeen en de kom Ben ik al mee bezig vanaf februarie weet vaak geen raad meer ben 65% achteruit gegaan Dit heeft geen kwaliteit van leven meer

    Reageer
    #8

    ik ben  nu 2 keer aan mijn heup geholpen maar hou veel pijn en stijfheid, de ortopeed zij wel

    dat er in mijn onderrug atrose te zien was maar kon de pijn niet verklaren

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9
    • Ik heb 4 weken geleden een Eerste operatie begon om 8 uur, de tweede om 13.00, daarna veel pijn, 3 dagen op bed met cartheter , toen de eerste loop pogingen.
    • mocht na 5 dagen naar huis, mijn boven been was niet omhoog te krijgen, en daar heb ik en de fysio hard aan gewerkt, nog steeds niet kunnen op stappen op de home trainer , wel goed rond fietsen, en nu met 1 kruk wandelen, kan ook geen sok of schoen aan trekken, heeft iemand hier ervaring mee?
    • Dank voor meningen en tips!
    Reageer
    #10

    in aug 2018 total hip gehad.

    redelijke revalidatie gehad, m.u.v. van klacht: brandend gevoel.

    MRI, scan, fotoos. re. been bleek 1 cm langer. compensatie met hakje in li. schoen.

    klacht verminderd niet. veel/weinig bewegen lijkt geen invloed te hebben.

    de brand is bijna altijd aanwezig, ook snachts in rust,

    enig idee???????????????????

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Reageer
    #11

    Ik denk dat je dit toch het beste met de orthopeed kunt bespreken

    Reageer
    #12

    Denk dat het toch echt minimaal 6 weken met krukken lopen is voordat het kapsel hersteld is, doe je te vroeg teveel dan krijg je klachten ik ben in januari geopereerd en mijn fysio en ook de orthopeed waarschuwen steeds, rustig aan de eerste 6 weken daarna meer krachttraining pas.
    Ik zit nu bijna op 4 weken en het gaat echt steeds beter, de kracht komt meer terug maar ik ga zeker niet over mijn grenzen. Het heeft echt de tijd nodig die er voor staat

    Reageer
Reageer op: Pijn na heupoperatie.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief