Klapvoet na lies operatie

  • #1

    hallo,

    Ik ben voor een paar weken terug geopereerd aan mijn lies. Ik had een lymfeklier die eruit moest omdat die continu verkleurde en heel groot was. Toen ik wakker werd vanuit mijn narcose voelde ik mijn onderbeen en voet niet meer. De zuster vertelde mij dat dit kwam door een spuit voor de pijn die ik zou hebben gehad mijn gevoel zou de binnen 24 uur weer zijn. Een dag later belande ik op de eerste hulp na veel onderzoeken bleek dat mijn zenuw beschadigd is of bekneld is geraakt met als gevolg een klapvoet waar ik niks meer mee kan. Volgens de chirurgen kan dit niks met mijn lies operatie te maken hebben. Ik ben 26 jaar en ben gezond de operatie in gegaan dus het lijkt mij sterk. Ook is mijn voet ijskoud de doorbloeding is op dit moment gelukkig nog goed. Ik word continu afgescheept heeft iemand hier ervaring mee? En toevallig ook na een lies operatie?

    Reageer
    #2

    Wat heb je voor een verdoving gehad? Een epidurale?

    Reageer
    #3

    ik zou het echt niet weten omdat ik onder algehele narcose was.

    Reageer
    #4

    Dan heb je dus een volledige narcose gehad en geen epidurale (ruggenprik). Dan moet er toch een zenuw behoorlijk beschadigd zijn als je daar een klapvoet aan over hebt gehouden. Dat kan door een injectie, maar zou ook door de operatie kunnen gebeuren. Maar dan heeft de chirurg niet echt goed opgelet.

    Ga voor een second opinion naar een ander (academisch) ziekenhuis.

    Reageer
    #5

    Ja dat denk ik dus ook. De chirurg beweerd dat dat niet kan komen van de operatie. De hechtpleisters zijn de sinds gister avond vanaf gegaan en ik voel vanuit mijn lies naar de achterkant een spier of een zenuw geen idee wat het is lopen. En die doet behoorlijk zeer. Hij loopt door tot aan de onderkant van mijn billen in die knik en daar heb ik ook pijn alsof ik de hele tijd op een bult zit. Ik wil de afspraak van 9 oktober graag afwachten wat de neuroloog dan zegt over mijn voet en anders wil ik me graag laten door sturen.

    Reageer
    #6

    Als je een verwijzing wit voor een second opinion in een ander ziekenhuis, kun je dat het beste via de huisarts doen.

    Reageer
    #7

    Dat ga ik zeker proberen! Bedankt mijn huisarts was heel kwaad op het ziekenhuis omdat ze me steeds na haar terug blijven sturen. Dus mijn huisarts zal dat vast wel doen.

    Reageer
    #8

    De klapvoet staat ws los van de liesoperatie. Meer ws is dat tijdens de operatie, narcose uw been niet goed heeft gelegen en er een constante druk is geweest op de zenuwen onder de knie.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Klapvoet na lies operatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief