Stukje zicht van linker oog weg

  • #1

    Goedendag allemaal,

    Ik zit sinds een paar dagen met een raar probleem in mijn oog. Mijn linker oog om presies te zijn. Sinds een paar dagen is er een deel van mijn zicht weggenomen. Ik kan ook heel moeilijk lezen. Vooral het lezen gaat heeel moeilijk. Ik heb er een bijlage bij gedaan. Ik heb via paint een puntje op het scherm gemaakt, ik zat ongeveer 65-70 cm van het scherm vandaan. Toen heb ik alles wat ik niet kan zien heb ik ingekleurd. Ik ga zo en zo naar mijn huisarts, maar ik vroeg me af of iemand enig idee heeft wat het zou kunnen zijn. Ik ga namelijk nooit alleen naar mijn huisarts. Ik wil graag opinie van andere ook. (door slechte ervaringen van vroeger)

    Hartstikke bedankt voor je tijd.
    Chanel [img size=363]http://www.dokter.nl/media/kunena/attachments/legacy/images/oogzicht2.jpg[/img]

    Reageer
    #2

    Hallo Chanel, lijkt me niets om mee te wachten maar meteen naar een oogarts gaan. Ik ben geen dokter maar misschien wel netvliesloslating? Laat je weten hoe het verder gaat met je?

    Reageer
    #3

    Hoi Emma,
    dank je wel voor je reactie.

    Netvliesloslating, ik had het ook eerder gezien op google. Maar ik twijvel toch wel. Want ze laten zien dat je zwarte vlekken of dat het van beneden zwart begint te worden. Maar ik zie geen zwarte vlekken of dat het zwart wordt. Het is meer wit/doorzichtig. Het wordt gewoon zo wazig dat ik daar gewoon helemaal niks meer zie.

    Ja, hoor als ik morgen ben geweest laat ik het zeker wetet.

    Reageer
Reageer op: Stukje zicht van linker oog weg


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief