Steek in mijn oog en zicht weg

  • #1

    Ik hoop dat iemand mij kan helpen. Ik heb al 5 jaar het volgende probleem, maar niemand weet wat het is.

    Tijdens mijn slaap word ik wakker met steken in mijn oog. Het doet dan zeer en voelt branderig aan. Na een tijd ga ik weer slapen, maar in de ochtend ben ik ongeveer 50% van mijn zicht kwijt. Dit hersteld weer in de loop van der tijd, maar het blijft elke keer maar gebeuren.

    In eerste instantie dachten ze dat mijn ogen te droog waren en dat deze in de nacht op mijn hoornvlies blijven plakken en dan een kras zetten. Alleen de laatste keer was mijn zich ook weer weg en toen zagen ze geen beschadiging.

    Ik ben bij diverse artsen geweest maar zij weten niet precies wat het is. Afgelopen vrijdag ben ik ook in het oogziekenhuis in Rotterdam geweest, maar deze weten het ook niet. Mijn traanvocht is goed, ze zien geen beschadigingen op mijn hoornvlies. Bolling, alles is goed.

    Ze willen nu mijn hoornvlies gaan schrappen omdat hier vermoedelijk het probleem vandaan komt. Alleen ze weten niet zeker of dit het nu is.

    Vannacht had ik weer pijn in mijn oog en is mijn zicht weer weg. Ik heb ook hoofdpijn erbij, maar dat kan ook door het zicht komen. Ik zie geen vlekken of iets dergelijks.

    Vroeg droeg ik elke dag lenzen, maar daar ben ik mee gestopt. Deze dragen alleen 2 uurtjes op zondag als ik moet voetballen.

    Ik hoop dat iemand mij kan helpen, want ik weet me geen raad meer.

    Alvast bedankt.

    Jerry

     

    Reageer
    #2

    Het zou een vorm van migraine kunnen zijn. Ga eerst naar een neuroloog voordat je iets aan je ogen gaat doen

    Reageer
Reageer op: Steek in mijn oog en zicht weg


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief