Al sinds 2015 last van ‘ogen niet goed sluiten ’s nachts’

  • #1

    In 2015 Lasic behandling gehad met een ring en zuur op het oog en sindsdien is dit probleem verergerd. Daarvoor altijd lenzen gedragen zonder last. Ik heb alles aan middelen al gebruikt en gebruik nu oogzalf

    Ik ben op zoek naar een slaapmasker of de juiste tape om mijn ogen dicht te houden 's nachts. Iemand die kan helpen? Geen horlogeglazen, de ogen moeten gwn op elkaar sluiten zonder dat mijn wimpers eraan gaan met eraf trekken.

    Ik word er nu elke nacht na 6 uur slaap door wakker dit is echt niet te doen! Erna slaap ik wel bij maar het blijft enorm storend.

    Reageer
    #2

    Weet je zeker dat ze niet goed sluiten snachts?
    Ik heb in 2011 lasik gehad en werd ook in de nacht, en sowieso elke ochtend wakker met kneiter droge ogen, moest dan direct druppelen.kon geen tekenen ontdekken van niet goed sluitende oogleden. Laatste jaar gaat het redelijk goed.

    Reageer
    #3

    Ik heb precies dezelfde klachten en ja dat komt daardoor want vroeger sliep ik ook met ogen open maar veel minder erg. De zenuwen zijn er door beschadigd geraakt.

    Reageer
Reageer op: Al sinds 2015 last van ‘ogen niet goed sluiten ’s nachts’


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief