Pixels zien?

Pixels zien? - Medische Forum - Dokter.nl

Pixels zien?

 • #1

  Hallo allemaal!

   

  Er is iets raars met mijn ogen. Krijg het niet echt uitgelegd, maar ga het wel proberen.

   

  Als je je ogen sluit, dan is het niet massief zwart. Dan zie ik "witte sneeuw" zodra ik mijn ogen open doe, dan zie ik die "witte sneeuw" nog steeds in lichtere mate. Als ik naar randen van muren kijk, of naar gordijnen dan zie ik die licht bewegen. Lijkt wel alsof ze wat ademen.

   

  Ook als ik naar massieve kleuren kijk, zie ik die sneeuw in. Bijvoorbeeld de blauwe lucht.

   

  Heb al enige tijd last van mijn nek, met uitstraling naar hoofd. Ook heb ik last van ruis in beide oren voortaan.

   

  Mijn huisarts zegt dat het stress gerelateerd is, maar stress oogklachten zijn wazig zien. Ik zie niet wazig. Heb ook moeite met uit te leggen wat ik zie. Dus daarom heb ik het idee dat de huisarts niet begrijpt wat ik bedoel.

   

  Kim,

   

  Reageer
  #2

  Ik ben het niet met je eens dat je door stress alleen wazig gaat zien. En je geeft zelf al nog een mogelijke oorzaak,  je nek.

  Als ik last van mijn nek heb (al dan niet door stress), dan krijg ik ook hoofdpijn, mijn oren gaan suizen, soms dicht zitten, ik word duizelig en ik krijg last van mijn ogen. En dat kan op meerdere manieren: wazig zien, witte,bewegende stipjes zien, alles golvend zien, zwarte vlekjes zien, kleuren juist veel te fel zien en misschien nog wel meer.

  Dus ik denk dat je huisarts je best begrepen heeft,maar dat jij niet helemaal goed alle mogelijke klachten gelezen hebt😉

  Je kunt natuurlijk naar een opticien gaan om naar je ogen te laten kijken, maar ik zou kiezen voor een goede fysiotherapeut voor je nek

  Reageer
  #3

  Hoi Suus,

  Bedankt voor je snelle reactie! Dat wist ik niet dat het zo op de ogen kon slaan. Had al wat dingen gelezen over visual snow syndrome. Dit komt wel beetje in de buurt.

  Zal ook eens contact opnemen met een fysio therapeut, kijken of die me kan helpen.

  Kim,

  Reageer
  #4

  Oogklachten door stress, is niet alleen maar wazig zien

  Reageer
Reageer op: Pixels zien?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif