Opgezwollen Ogen

 • #1

  Beste lezer,

  Ik vroeg me af of er een middel is tegen opgezwollen ogen?
  Ik ben de laatste tijd hoe zal ik het zeggen niet mezelf door een gebeurtenis waar ik nog aan het verwerken ben.
  Doordat ik 's avonds vaak mezelf huilend in slaap krijg, heb ik iedere ochtend opgezwollen ogen.
  Ik wil niet thuis zitten en gewoon naar me werk kunnen. Resultaat is dat iedereen het ziet en continue vraagt hoe het met me gaat en of ik erover wil praten. Ik weet dat me werk me zeker afleiding geeft, totdat er weer iemand vraagt hoe het met me gaat.
  Kan iemand me alsjeblieft wat tips geven, ik weet dat de ULTIEME tip is dat ik 's avonds stop met huilen, maar het is makkelijker gezegd dan gedaan en door de gebeurtenis wat kort geleden gebeurd is, moet er wat tijd overheen.
  DUS ALSJEBLIEFT, geef me wat tips (kalmeringspillen misschien??).
  Bedankt.

  Reactie
  #2

  Wallen en kringen rond de ogen geven het gezicht een vermoede uitstraling. Een goede verzorging van de huid de beste manier om wallen en kringen te voorkomen. Verzorg je huid zo goed mogelijk. Stress is slecht voor je huid. Zorg dus voor goede voeding en voldoende ontspanning. Slaap voldoende, verwijder je make-up voor je gaat slapen, en gebruik dagelijks nachtcrème. Als je rookt is het aan te raden te stoppen. Je merkt al na enkele weken dat je huid weer tot leven komt.
  Een instant redmiddel dat kan helpen na een avondje uit of een slechte nachtrust is een koud washandje of een ijsblokje. De koude laat de bloedvaten samentrekken en zo wordt het vocht langzaam afgevoerd.
  Er bestaan veel crèmes tegen donkere kringen die beweren het probleem te verhelpen, maar deze hebben meestal weinig resultaat. Tegen wallen kunnen crèmes op basis van cafeïne een invloed hebben op de vetophoping en voor verbetering zorgen. Ook een chirurgische ingreep, bijvoorbeeld een ooglidoperatie bijvoorbeeld, werkt wallen weg.

  http://www.dokter.nl/forum/Huidaandoeningen/tips-voor-wallen.html

  Reactie
Reageer op: Opgezwollen Ogen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief