Gevoelige ogen

  • #1

    Goedemiddag,

    Ik heb al een tijd last van gevoelige ogen als ik ergens op moet focussen of als het vrij licht is. De laatste dagen wordt dit steeds erger. Ik kan mij moeilijk concentreren. Als ik een zonnebril opzet dan is het ineens een stuk minder. Wat ik nu doe is steeds hard op m,n wang bijten of op mijn lip. Door dit te doen wordt de irritatie vanuit de ogen wat minder, maar het blijft. Ook ga ik steeds krabben op m,n voorhoofd om de aandacht ergens anders op te vestigen. Enig idee wat ik hier aan kan doen?

    Reageer
    #2

    PS: Ik heb geen slechte ogen en geen bril

    Reageer
    #3

    Ik zou eens met de klachten naar de huisarts gaan en toch een verwijzing voor de oogarts vragen.

    Reageer
    #4

    Zou kunnen dat er tekorten spelen, zoals aan magnesium, zink, vitamine A en B, omega 3 en nog andere stoffen. Gevoeligheid voor licht kan wel samenhangen met een magnesiumtekort. Veel mensen hebben ook een tekort aan vitamine D maar ik weet niet of dat in verband staat met je klachten. Als je nog andere klachten hebt zou dat een aanwijzing kunnen zijn waar je het zou moeten zoeken.

    Reageer
Reageer op: Gevoelige ogen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief