Wat is dit

 • #1

  Hi ik heb sinds vandaag dit. Het lijkt alsof mijn smaakpapillen gewoon weg zijn ik weet niet hoe dat komt. Is het een allergie of iets anders?

  Reactie
  #2

  Een allergie zal het niet zijn. Ga ermee naar de huisarts en laat ernaar kijken

  Reactie
  #3

  Ik heb zelf even op Google gekeken en daar kwam ik uit op scheuren in tong, dat heb ik ook. Ik heb wel een nieuwe tandpasta die bestaat uit kleine losse deeltjes (soort van schuur deeltjes) en bij de eerste keer kreeg ik echt een nare bittere nasmaak. Sinddiens heb ik een gevoelig tong en nu dit

  Reactie
  #4

  Dit is een duidelijkere foto. Als ik het vegelijk met wat foto's op het net kom ik uit op landkaarttong. Nooit van gehoord maar kan dit het zijn?

  Reactie
  #5

  Dit

  Reactie
  #6

  Ik zou het zo niet kunnen zeggen

  Reactie
  #7

  Het kan , maar ook een schimmelinfectie is mogelijk

  Reactie
  #8

  De foto's zijn goed te vergelijken met wat ik heb. Ik mis ook smaakpapillen en heb rode vlekken. Ik ben zelf sinds een maand koolhydraatarm bezig. Ik lees dat je daar nogal een droge tong van kan krijgen alleen die rode vlekken kan ik niet linken. Ik heb ook 1 week terug mondspoeling gebruikt herinner ik me nu en kreeg echt wel ineens een hele dikke branderige tong.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Dan toch maar even naar de huisarts als je er last van blijft houden

  Reactie
  #10

  Klopt tandor dat ik wel alleen ik kijk het nu even aan. Na die mondspoeling had ik de dag erna geen last meer van maar dat ongemak bleef wel aanhouden. En door de tandpasta van laatst is het weer een beetje begonnen. Ik heb net even mijn mond met water en zout gespoeld en ik merk echt wel dat de irritatie minder is

  Reactie
  #11

  Tandor help!

  Ik heb dus van de huisarts Dactacort gekregen. Het is een schimmelinfectie die ik dus toch op. De assistente zei hoe en wat maar helaas heb ik door alle rumoerigheid in de auto de helft maar mee gekregen. Ik heb net het recept opgehaald en de huisarts is dus gesloten. Natuurlijk heb ik de gebruikershandleiding gelezen. Alleen daar lees ik alleen smeren op bv voet of huid en niet op slijmvliezen. De tong heeft toch een slijmvlieslaagje hoe moet ik dat er dan op smeren?? Is dat ok gewoon? Er staat 4 keer per dag dun aanbrengen maar gaat dat niet naar binnen de keel in of wat dan ook? Ik kom er even niet uit. Ook heb ik lidocaine gehad en die moet ik 2 keer per dag aanbrengen.

  Reactie
  #12

  Vreemd middel eigenlijk bel morgenochtend eerst even met de huisarts en vraag het nog eens na

  Reactie
  #13

  Ok dat die ik, want ik vind het eerlijk gezegd ook vaag

  Reactie
  #14

  Tandor ik heb vandaag meteen gebeld met de huisarts, blijkt dat er een verkeerde middel is uitgeschreven. Het moest daktarin zijn voor oraal gebruik. Pff meteen maar de goeie recept opgehaald. Het is dat ik het niet vertrouwde maar iemand die niet beter zou weten..

  Reactie
  #15

  Goed opgelet in ieder geval ! Maar wel een domme fout

  Reactie
Reageer op: Wat is dit
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief