Vraag, help!

  • #1

    Beste meneer/mevrouw,

    Ik heb nu al 3 dagen ‘last’ van een rode bovenlip. Dit is iets wat ik wel eens vaker heb gehad, en het betreft een roodheid en droogheid van mijn gehele bovenlip. Ik denk zelf dat dit een allergische reactie is.

    Het punt is nu dat ik wel eens een koortslip heb, en daar heb ik ook nog wel eens een rode en brandende lip maar dit betreft dan een veel kleiner plekje en niet mijn hele bovenlip. Vanavond heb ik namelijk een date, en ik vraag me af of ik nu kan zoenen. Er zijn geen blaasjes en aangezien het al 3 dagen het geval is, denk ik dat het die ‘allergische’ reactie is waar ik wel vaker last van heb.

    Ik heb een foto toegevoegd waarop te zien is dat mijn bovenlip tamelijk rood is, wanneer ik er vaseline op smeer merk ik er eigenlijk niets meer van en trekt het ook grotendeels weg.

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    dat is een vraag die ik zo helaas ook niet kan beantwoorden. Maar het lijkt zo niet meteen op een koortslip

    Reageer
    #3

    Bedankt. Kan ik er vanuit gaan dat zolang er geen blaasjes zijn, ik niemand kan aansteken?

    Reageer
    #4

    Daar zou je vanuit kunnen gaan

    Reageer
Reageer op: Vraag, help!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief