Pijn als ik lig – nieren, blaas, ..?

  • #1

    Hallo,

    Ik heb al 3 jaar pijn. Na 3 jaar weet ik nu heel goed wanneer ik die pijn juist heb en waar; ter hoogte van mijn nieren, en als ik ga LIGGEN heb ik vaak krampen. De krampen voelen als menstruatiepijn, dus daarom ben ik al naar 2 verschillende gynaecologen geweest. Zij vermoedden dat het eerder een urineleider / nierprobleem is.

    Nu is het zo dat ik een kantoorjob heb, en als ik heb gewerkt, m.a.w. heel lang heb neergezeten, DAN heb ik die pijn als ik bvb ga slapen of ’s avonds in de zetel lig. Deze nacht ook hele nacht weer enorme krampen gehad, en vanaf het momént dat ik nog maar rechtsta, is de pijn verdwenen.

    Mijn nieren hebben ze 3 jaar geleden gecontroleerd (scan met soort contrastvloeistof?) maar daar was niks op te zien. De pijn startte na een blaasontsteking.

    Wat zou dit kunnen zijn? Helaas heb ik een huisarts die de mensen niet heel serieus neemt – ik ga er maximum 1 x per jaar langs, ben anders ook nooit ziek eigenlijk, maar hij geeft me alleszins geen prettig gevoel en verwijst me nooit door.

    Reageer
    #2

    Ik vind het feit dat je een kantoorjob hebt geen afdoende verklaring. dan heb je 's avonds en in het weekeinde of 's ochtends voor je naar je werk gaat voldoende tijd om te sporten en jouw banden in de bekkenbodem en jouw buikspieren te versterken. Klaarblijkelijk 'zakt' jouw lijf in doordat je veel te slap geworden bent. Neem eens wat vaker de trap in plaats van de lijft, ga regelmatig naar de sportschool, ga fietsen naar je werk, en doe lopend boodschappen. Zo word je snel weer gezond en kan deze pijn hopelijk op een eenvoudige manier opgelost worden. Er is klaarblijkelijk geen gynaecologische of urologische oorzaak bij jou. Dan is mijn gedachte erg logisch, of niet, en vind je het misschien te hard?

    Reageer
Reageer op: Pijn als ik lig – nieren, blaas, ..?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief