Misselijk na eten, duizelig, vaak hoofdpijn

 • #1

  Ik heb nu bijna een halfjaar last van de volgende klachten; Na het eten moet ik overgeven na een half uur ongeveer. Ik hou bijna niets meer over in mijn maag. Ik heb last van hoofdpijn. Soms is dit heel hevig.
  Ik probeer soms het overgeven tegen te gaan, maar ik kan dit niet volhouden. Ik krijg het dan erg benauwd en heb dan moeite met ademhalen.

  Ben met genoemde klachten naar de huisarts gegaan, maar zij konden niet iets vinden. Nu heb ik een doorverwijzing gekregen naar het ziekenhuis.

  In de eerste golf heb ik het coronavirus gehad. Ik weet niet of dit het nasleep is van de coronavirus. Verder heb ik veel stress vanwege mijn ex-vriendje wat ook niet helpt in mijn gemoedstoestand.

  Is er iemand die mij kan helpen wat de eventuele oorzaken zijn van mijn klachten? Ik kan niet normaal functioneren in de dagelijkse leven. Ik zit hier heel erg mee..

  Alle hulp alvast bedankt!

  Reactie
  #2

  De huisarts heeft mij doorverwezen naar de neuroloog, de neuroloog heeft mij doorverwezen naar de maag en darmspecialist. Bij de maag en darmspecialist ga ik deze week naar toe.

  Reactie
  #3

  Ik denk dat je even moet wachten op de afspraak in het ziekenhuis. Er is zonder enige vorm van onderzoek niets over te zeggen. Stress kan ook een oorzaak zijn

  Reactie
  #4

  Ik ben naar het ziekenhuis gegaan maar zij konden niets vinden. Ik heb mijn klachten nog steeds helaas.

  Reactie
Reageer op: Misselijk na eten, duizelig, vaak hoofdpijn
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief