Misselijk, hoofdpijn, duizeligheid

 • #1

  Beste,

  Ik heb de laatste tijd erg veel last van misselijkheid.

  Eerste klachren ontsonden ergens 2 weken geleden. Half uur (ongeveer) na het avondmaal kreeg ik laast van mijn hoofd, voelde ik mij een beetje afwezig, verder niets speciaals. Nog een halfuurtje later op de tram voelde ik mij erg misselijk, begon me hoofd pijn te doen, en was ik duidzelig. Op de trein had ik het gevoel dat ik ging flauw vallen. Eenmaal thuis gekomen, heb ik mijzelf doen braken en voelde ik mij daarna beter.

  Sindsdien heb ik vaker last van misselijkheid. Vandaag ben ik opgestaan met een hele zware hoofd. Tegen de middag werd ik erg misselijk. Sinds de middag heb ik dus last van hoofdpijn en ernstige misselijkheid.

  Ik heb boulimia, maar 1 maand geleden (ongeveer)heb ik bloed laten trekken, en alles was goed.

  Ps. Ik heb al langer dan een maand mijn maandstonden. Heb al gehad dat ik mijn regels extreem lang had, maar ik krijg de prikpil, dus vind het bizar.

  Reactie
  #2

  Het kan toch een gevolg van de boulimia zijn. Ga met deze klachten naar de huisarts

  Reactie
  #4

  Hormonale anticonceptie werkt natuurlijk flink ontregelend op je eigen  hormoonhuishouding en hele lichaam. Zo verstoort het onder andere je cortisolniveau. Boulimia werkt natuurlijk ook ontregelend. Bloedonderzoek zegt niet al teveel over tekorten. Sowieso wordt maar op een paar stofjes getest.  Een stof als magnesium kan je niet meten op bloedniveau.

  Belangrijk voor je hele gezondheid is zorgen voor een combinatie van complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment, zodat je bloedsuikerspiegel stabiel blijft. Kan ook schelen in je vreetbuien. Daarbij nog wat voedingssupplementen, ter ondersteuning.

  Reactie
Reageer op: Misselijk, hoofdpijn, duizeligheid
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief