Infuus niet doorgespoeld nu littekenweefsel in de pols

  • #1

    Hallo, Ik heb tijdens een opname tien dagen een infuus in mijn pols gehad de eerste dagen werd het infuus netjes doorgespoeld omdat er altijd wel wat bloed in het slangetje komt denk de laatste vier dagen is er niks meer doorgespoeld bij het verwijderen vh infuus ging ik naar het plafond vd pijn het was volgens mij al helemaal vastgegroeid ofzo in het begin had ik er aardig veel last van maar namate de tijd verstreek zakte de pijn wel af. Nu kwam ik afgelopen woensdag 12 juli weer op de SEH terecht en wou men weer bloed prikken in diezelfde linkerpols aan de zijkant toen kreeg ik een enorme pijnscheut in mijn hele arm en trok m'n arm in een reactie terug ik kon er niks aan doen. Als ik nu met m'n vinger over die plek heenga krijg ik pijnlijke tintelingen in m'n duim en wijsvinger weet iemand wat dit kan zijn?

    Reageer
    #2

    Waarschijnlijk is er een huidzenuw geraakt met prikken.

    Reageer
    #3

    De infuus zat al in mijn pols ik denk meer aan littekenweefsel wat zich om het draadje heeft gevormd en toen ze het infuus verwijdert hebben het littekenweefsel open gescheurd is ofzo ik denk het hoor ben geen dokter hihi.  Het tintelt wel heel erg nu kan geen horloge om hebben.

    Reageer
    #4

    Dat is niet erg waarschijnlijk...

    Reageer
Reageer op: Infuus niet doorgespoeld nu littekenweefsel in de pols


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief