Bruinverlies

  • #1

    Ik ben 16, momenteel neem ik de pil. (Niet tegen zwangerschap) ik heb nog nooit seksueel contact gehad. Ik zou normaal nu geen bloed meer moeten hebben omdat ik nog maar 4 pillen moet nemen tegen mijn volgende menstruatie periode, ik zit dus al een paar weken met bruinverlies, soms ook bloed. Vandaag was het heel bruin, erg zwart en maak me er toch een beetje zorgen over.. Kan iemand helpen?

    Reageer
    #2

    Hoe lang gebruik je de pil al?

    Reageer
    #3

    Toch al 3 jaar of langer

    Reageer
    #4

    Op zich hoeft bruinverlies helemaal geen probleem te zijn. In de regel is dat wat oud bloed dat nog van de vorige menstruatie in de baarmoeder zit en er nu in de voorbereiding van je komende menstruatie uit komt.
    Na de stopweek zou dat in principe dan opgelost moeten zijn. Kijk even bij de volgende strip hoe het gaat. Als je er dan weer last van hebt, ga dan even naar de huisarts. Misschien is het dan goed om voor een andere pil te kiezen.

    Reageer
Reageer op: Bruinverlies


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief