Ik ben nog niet ongesteld in stopweek van de pil, ben ik zwanger?

Bereken hier je BMI

De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

cm
KG
 • #1

  Ik ben niet bekend op dit forum dus misschien maak ik wel een verkeerd bericht aan, maar ik maak me zorgen een ik kan op Internet geen duidelijke vergelijkbare problemen en oplossingen vinden.
  Ik gebruik namelijk al 2 jaar de pil en ik vergeet er bijna nooit een. Ik word elke maand ongesteld op de derde dag in mijn stopweek. Deze maand ben ik de eerste pil vergeten. Ik heb daarna seks gehad met mijn vriend.
  Ik zit nu in mijn stopweek en ik ben al 4 dagen later dan normaal en Nogsteeds niet ongesteld. Ik ben bang dat ik zwanger ben.
  Ik heb al een test thuis gedaan en deze zei dat ik niet zwanger ben, maar zulke testen zijn niet heel betrouwbaar Denk Ik.
  Misschien maak ik me gewoon te veel zorgen, en verder heb ik volgende week school examens (dus Veel stress) maar ik kan echt niet voor een kind zorgen en ik wil optijd kunnen zijn voor een eventuele abortus.
  Please help.

  Reactie
  #2

  Ik zou graag willen weten in welke week je de pil bent vergeten. Heb je de vergeten pil toen je het ontdekte alsnog ingenomen of heb je ze overgeslagen?

  Reactie
  #3

  Heel goed lezen!

  Ik ben een pil vergeten
  http://www.thuisarts.nl/anticonceptiepil/ik-ben-pil-vergeten

  Reactie
  #4

  Bedankt voor de reacties, ik ben alleen 3
  allereerste pil van de strip vergeten. Ik heb toch maar even een afspraak bij de huisarts gemaakt, gewoon voor de zekerheid.

  Reactie
  #5

  Help me out ! Ik zit nu in mijn stopweek ( dag 5 ) en ben nog steeds niet ongesteld geworden. Heb net een zwangerschapstest gehaald en de uitslag was dat ik niet zwanger ben . Moet ik me zorgen maken ??????

  Reactie
  #6

  Als je de pil goed hebt gebruikt en er geen bent vergeten of ziek (braken,diarree) bent geweest, is het niet erg waarschijnlijk dat je zwanger bent. Je had daarnaast ook nog een negatieve zwangerschapstest. Gewoon rustig afwachten en weer op tijd met de pil beginnen. Je menstruatie kan best wel eens later komen of uitblijven.

  Reactie
  #7

  Volgens mij ven ik dan abnormaal, ik heb altijd maandagavond mijn laatste pil en dan heb ik mijn menstruatie pas zondag en soms zelfs maandag pas. Ik ben niet zwanger (ik vrij alleen veilig en let op scheuren). Sla ook geen pil over, is inmiddels normaal.

  Reactie
  #8

  Ik heb een beetje hetzelfde probleem, k ben nu in m'n stopweek. En ik ben normaal gesproken op de 2e dag ongesteld, het is nu de 3e dag en geen klein beetje bloed niks. K heb gister seks gehad en het was niet veilig maar hij was niet klaargekomen in me. Mijn pil slik ik wel gewoon alleen doe k t niet altijd op hetzelfde tijdstip en ben ik het 1xtje vergeten binnen 12 uur, toen wel gewoon nog ingenomen.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Je menstruatie kan best wel eens wat later zijn dan je gewend bent. En seks kan dar wel wat invloed op hebben. Gewoon rustig afwachten

  Reactie
Reageer op: Ik ben nog niet ongesteld in stopweek van de pil, ben ik zwanger?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief