Bruin verlies

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo,

  Ik heb de afgelopen twee maanden ruim 30 dagen tussen mij cyclussen gehad war normaal rond de 23 zit. De laatskeer zetten mij menstruatie ook heel moeilijk door. Ik ben hiervoor inmiddels bij de huisarts geweest. Nu zag zij niets aan mijn baarmoedermond maar voor de zekerheid toch een uitstrijkje gemaakt omdat ik bijna 40 ben. Ze gaf aan dat zij niets ernstigs verwacht van het uitstrijkje. Echter veegde ik vannacht wat licht roze bloed af na het plassen en dat ging over naar oud roze/bruin. Dit is 14 dagen maar de laatste eerste menstruatie dag. Ik veeg het alleen af maar meer niet. Nu veeg ik niets meer af. Wat zou dit kunnen betekenen? Ik heb dit nooit gehad en slik ook geen pil. Kan de huiarts daarnaast ook echt zien of alles goed is met je baarmoedermond. Ik ben nogal onzeker en zou graag willen weten of dat ik toch nog te horen kan krijgen dat ok baarmoederhalskanker heb. De huisarts weet overigens dat ik hierin onzeker ben.

  Reageer
  #2

  Dat is een vraag die niemand zo kan beantwoorden. Je zult toch echt even de uitslag van het uitstrijkje moeten afwachten

  Reageer
  #3

  Bruin en roze bloed kan te maken hebben met een tekort aan progesteron ofwel oestrogeendominantie. Zaken als insulineresistentie en oestrogeendominantie kunnen van invloed zijn op je cyclus.

  Reageer
Reageer op: Bruin verlies
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief