Bruinverlies

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo,
  Wij proberen reeds sinds mei zwanger te worden. Ik heb een heel onregelmatige cyclus, variërend tussen de 31 en 47 dagen. Na mijn cyclus van 47 dagen toch eens naar de dokter geweest en na een bloedonderzoek zag men dat mijn schildklier te traag werkt. Het moet nog maar zeer recent zijn dat mijn schildklier niet doet wat het moet, want toen we gestart zijn zwanger worden heb ik mijn bloed ook eens laten doorlichten en toen was alles nog ok. Hiervoor ondertussen met medicatie gestart, binnen twee weekjes opnieuw naar de dokter om te kijken hoe mijn schildklier reageert op de medicatie.

  Deze cyclus voor de eerste keer gestart met ovulatietesten, op 9 december had ik een mooie piek. De dagen hierrond dus seks gehad. De 11e had ik vlak na het vrijen wel bloedverlies. Sindsdien heb ik iedere dag bruinverlies (soms waterig, soms met slijmpjes, ik vermoed dat dit dan witverlies is die bruin aangekleurd is door oud bloed?), de 16e had ik dan weer meer rood bloedverlies (was slechts 1 dag). Ik dacht dus dat ik de 16e mijn maandstonden had, maar ik vermoed dat je maandstonden pas kunnen beginnen 14 dagen na je piek? Geen idee vanwaar het bloedverlies de 16e, kan dit vd innesteling komen of is dit te vroeg?
  Is het normaal dat je na een week nog steeds bruinverlies hebt? Het is ondertussen wel veel minder, maar jammer genoeg nog niet over

  Reageer
Reageer op: Bruinverlies
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief