Bang op zwangerschaps Bang op zwangerschaps - Medische Forum - Dokter.nl

Bang op zwangerschaps

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo,

  Ik heb even een vraag, ik op op 29 maart mijn laatste pil geslikt. Op vrijdag 1 maart avond kreeg ik een beetje bloed, dat zette zaterdag goed door. Zondag ochtend had ik ontzettend veel bloed en was ook doorgelekt s ochtends, na die dag was ik ook niet meer ongesteld. Nu heb ik wat bruine afscheiding en een heel klein beetje bloed, dit is dus op de 5e dag. Ik ben gisteren weer begonnen met het slikken van de pil, alleen ben ik bang dat ik zwanger ben. Kan dat? Ik heb mijn strip keurig afgemaakt en niks vergeten, aan het begin heb ik wel onveilige seks gehad maar mijn vriend is niet in mij gekomen. Rond mijn ovulatie en bevruchte dagen heb ik geen seks gehad, dit was zeker 4 dagen ervoor en erna gebeurt.

  In mijn laatste week van de strip had ik last van bruine afscheiding nog nooit gehad.
  Ik hoor het graag
  Anoniem

  Reageer
  #2

  Waarom ben je op dag 5 van de stopweek weer met de pil gestart?
  Een stopweek duurt in de regel 7 dagen.
  Je schrijft:
  "Rond mijn ovulatie en bevruchte dagen " je bedoeld natuurlijk vruchtbare dagen. Als je de pil gebruikt heb je geen ovulatie en ook geen vruchtbare dagen.
  Je hebt dus in de stopweek gewoon je menstruatie gehad. Die kan wel eens iets anders zijn dat je gewend bent. En bruine afscheiding in de week voor de stopweek kan ook wel eens voorkomen.
  Je hebt de pil voor de stopweek goed gebruikt, dus zie ik geen reden om te denken dat je dan zwanger zou kunnen zijn

  Reageer
Reageer op: Bang op zwangerschaps
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif