overtijd

 • #1

  hallo

  Ik was 3 en een halfe week overtijd misselijk zere borsten en veel honger nu ben ik 2 maart ongesteld geworden heb het nog nooit zo erg gehad liep er als een kraantje uit als ik er een tampon in deed kon ik na een half uur al weer verschonen want het liep er al weer langs heen dit heb ik 2 dagen gehad en toen stopte het weer kan ik dan toch zwanger zijn, bij mijn vorige zwangerschap heb ik een innestelings bloeding gehad maar weet niet meer hoe veel dat was is 2 jaar geleden.

  groet moi

  Reactie
  #2

  De meeste 'zwangerschappen' worden voortijdig afgestoten. Dan ben je dus wel zwanger geworden, maar in het hele prille stadium wordt de dan niet levensvatbare vrucht alsnog afgestoten.

  Om deze reden is er zo`n periode waarna je pas van een echte zwangerschap kunt spreken, en je het dus aan familie en vriende kunt vertellen.

  Miskramen komen vaker voor dan de meeste mensen denken. Zo'n 25% van alle vrouwen krijgt er in hun leven mee te maken. Wordt vanaf het moment van bevruchting gerekend, dan gaat zelfs mogelijk tot 90% van alle bevruchte eicellen voortijdig te gronde; meestal echter worden de zeer vroege zwangerschappen die in een miskraam eindigen niet eens opgemerkt, omdat een normale menstruatie volgt, of deze alleen maar een of twee dagen later komt. De helft van alle zwangerschappen eindigt dus al voordat de vrouw weet dat ze zwanger is. Van alle 'vastgestelde' zwangerschappen loopt gemiddeld 15% uit op een miskraam.

  Reactie
  #3

  dus ik heb waarschijnlijk een miskraam gehad misschien klopt dat ook wel want ik had veel pijn in buik en rug net of je weeen hebt moet ik daar voor nog langs de huisarts gaan voor een controle of zo heb wel veel bloed verloren dat merk je ook omdat je duizelig word.

  ow ja en als je een miskraam krijgt in z'n vroeg stadium kun je dan ook het vruchtje zien of hoeft da niet altijd want ik had namenlijk alleen maar helderrood bloed behalfe in begin bruin.

  groet moi

  Reactie
  #4

  Waarom ga je niet naar de huisarts. Zonder test kun je niet zeker zijn.

  Reactie
  #5

  Overtijd:
  http://www.dokter.nl/forum/Zwangerschap/188781-4-dagen-overtijd.html

  Reactie
Reageer op: overtijd
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief