ongesteldheid verschilt per maand?

 • #1

  ik ben 14 jaar en ben iets langer dan een jaar ongesteld. "normaal" duurt mijn mnestruatie 7 dagen. het heeft 1 keer 6 dagen geduurd. 2/3 dag is bij mij het ergst. nu heb ik dus in de nacht van de 3/4 dag een tampon ingedaan. maar na 6 uur sat hij w vol met brhin bloed. maar er was ook (tussen de groeven) wit over. dus sochtnes wil ik even mey mijn vinger kijken of ik wel verl bloed heb of niet. ik kreeg hem uberhaupt moeilijk erin, en er zat heel weinig bloed aan. dus dat geeft misschien aan dat het bijna over is? ik heb gwn een normal ingedaan en wacht 4 uur. maar kan het zijn dat je menstruatie per maand verschilt? de ene keer 7 dagen de andere 5? maar gewoonlijk 7? ik ben niet heel onregelmatig ongesteld, ik zit er altijd een paar dagen te vroeg of een paar dagen te laat. maar dat is normaal omdat ik niet zo lang ongesteld ben. is dit iets ergs?

  Reactie
  #2

  even een toevoeging: ik weet niet of het eerder stopt, maar aangezien ik nu minder bloed verlies dan "normaal" denk ik dag

  Reactie
  #3

  Dat is heel normaal, daar hoef je je geen zorgen over te maken.

  Reactie
  #4

  heel erg ebdankt! ik ben altijd best onzeker hierover! bedankt

  Reactie
  #5

  Zeven dagen is vrij lang. Kan zijn dat de hormonen iets uit balans zijn. Veel vrouwen hebben een teveel aan oestrogeen en tekort aan progesteron. heeft onder andere te maken met voedingspatroon. Bruin bloed kan wijzen op tekort aan progesteron. Artsen weten veel van symptomen. Een goede natuurgenezer weet meer van gezondheid en hormonen.

  Reactie
Reageer op: ongesteldheid verschilt per maand?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief