Overtijd

  • #1

    Hey,

    Ik wilde even kwijt dat ik vaak struggle met het probleem dat ik veel stress heb in de laatste 2 weken voor mijn menstruatie (door PMS) en omdat het heel vaak lang duurt dat ik ook onnodig bang ben voor zwangerschap terwijl ik dat gewoon voor 99% zekerheid kan uitsluiten omdat ik het gewoon veilig doe.

     

    Ik heb me lang afgevraagd of die stress invloed heeft op het lang of misschien volledig uitblijven van mijn menstruatie. Op elke site die ik erover vroeg stond dat door 'stress' het lang kon duren of gewoon helemaal kon overslaan.

    Ik heb nu een site gevonden die iets duidelijker is en die zegt dat ook door stress of angst om zwanger te zijn het langer kan duren. Daarnaast kan het ook van stress komen die je een paar weken voor de ovulatie had komen. (Met mijn PMS dus een hopeloos geval?)

     

    Ik ben nu (met een gemiddelde cyclus van 30 a 31 dagen) 4/5 dagen over tijd. Nog maar even afwachten dus... was vorige maand ook 3 dagen over tijd.

     

    Hebben meer mensen last van dit soort stress dingen en duurt het bij jullie ook langer vaak? (Ik ben 18 jaar trouwens)

     

    Groetjes mij.

    Reageer
Reageer op: Overtijd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief