Zwanger of niet?

Bereken hier je BMI

De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

cm
KG
 • #1

  Mijn vriend en ik hadden ongeveer 3 tot 5 weken geleden seks gehad. Het was met condoom, en doordat ik veel pijn had, braken we het vroeg af en is er dus geen ejaculatie te pas gekomen. Ik verwachtte mijn menstruatie in de week van 1 tot 7 oktober, maar deze bleef uit. Op de 8 oktober deed ik een test, maar negatief resultaat. Op de 14e deed ik nogmaals een test, en weer negatief. Ik ben nu op dag 36 sinds mijn laatste menstruatie en dit baart mij zorgen. Ik zit niet aan de pil en heb altijd een regelmatige menstruatie gehad (alhoewel het sinds mei iets later kwam).
  Wat mij nog meer strest is dat ik sinds die week dat ik mijn menstruatie verwachtte ik elke dag pijn ervaar in mijn onderbuik (en rond mijn eierstokken). Soms zijn het krampen zoals ik die zou hebben als ik mijn menstruatie verwacht, maar vaak is het zo'n oncomfortabele en zeurende pijn. Wie kan mij helpen??!

  Reactie
  #2

  De dokter zou je waarschijnkijk kunnen helpen. Ga dus met de klachten naar de huisarts

  Reactie
Reageer op: Zwanger of niet?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief