2x menstruatie

 • #1

  Hey!

  Even iets dat deze maand gebeurd is met mij. Vanaf strip 2 had ik last al van mijn menstruatie (wat eigenlijk niet vaak gebeurd) en dat duurde bijna een week! Zeer donker in het begin, daarna wat lichter bloed.

  Na het stoppen van mijn pilstrip had ik tweedagen later alweer mijn menstruatie, duurde 3 daagjes (wat dus altijd zo is normaal bij mij)

  In totaal heb ik dus 2x oftweel 10-11 dagen menstruatie gehad deze maand...

  Zelf had ik een hele onregelmatige menstruatie, maar dat ging al sinds juni net goed! Altijd kreeg ik ze twee dagen na de stop van mijn strip.

  Zwangerschap is toch uitgesloten, mits dat het toch bloed is? En naar mijn weten neem ik de pil altijd op tijd en heb ik nog steeds seks met condoom (vaste partner maar omdat het nog nieuw is voor mij doe ik het graag extra veilig). Enig idee wat dit kan geweest zijn?

  Liefs, Sarah

  Reactie
  #2

  Vroeger duurde mijn menstruatie altijd zo lang... maar zo'n 3 maanden ging het net goed! Ik schrik gewoon van sommige post hier... je kan toch niet meer zo regelmatig bloeden moest je 'zwanger' zijn? Ik kan mij niet herinneren dat ik het tot nu toe zonder heb gedaan, maar vingeren, wat voorvocht of wat sperma op bed kon wel...

  Reactie
  #3

  Het kan een doorbraakbloeding zijn geweest. Dat kan wel eens voor komen tijdens pilo gebruik

  Reactie
Reageer op: 2x menstruatie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief