Rare menstruatie

  • #1

    Ik slik de pil en heb na elke derde week een stopweek. Ik heb nu al twee keer stopweken gehad waar ik bijna geen bloedverlies had en het was alleen oud bloed (dus bruin). Deze stopweek die ik nu heb is wel weer rood bloed maar ook oud bloed en nog steeds heel weinig. Het voelt wel steeds als ongesteld zijn met alle gewoonlijke klachten en komt ook ongeveer wanneer het moet komen.

    Ik heb wel voor de zekerheid tijdens al die stopweken en soms ook tussedoor zwangerschapstesten gedaan van twee verschillende merken en was allemaal negatief, al is de kans sowieso al heel klein, maar gewoon voor de zekerheid.

    Ik heb elke maand 1 pilletje vergeten, meestal in de tweede week en meestal neem ik hem zo snel mogelijk nog in zodra ik erachter kom, maar mijn vriend verlaat de kerk voor het zingen begint, laat ik het maar zo zeggen, al is het wel eens in de buurt gekomen. Is er toch nog kans dat ik zwanger ben?  Wat kan het zijn, moet ik naar de huisarts?

    Reageer
    #2

    De pil kan dar de oorzaak van zijn. Misschien heb je een andere pil nodig. Bespreek het met de huisarts.

    Reageer
Reageer op: Rare menstruatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief