Kan de menstruatie uitblijven door de warmte

  • #1

    hallo, ik moest eigenlijk 5 dagen geleden ongesteld worden (zit niet aan de pil maar ben wel regelmatig). Ik heb altijd wel buikpijn voor mijn periode, nu ookwel maar minder. Ik kan niet zwanger zijn (gewoon gevreeen met condoom en gecheked) dus zou dit door de warmte kunnen komen en sla ik dan wss over of komt het nog?

    groeten

    Reageer
    #2

    het zou zeker door de warmte kunnen komen. Je zult het even moeten afwachten

    Reageer
    #3

    Heeyheeyy hier ben ik weer, ik begin me toch wel zorgen te maken ofzo want ik ga overmorgen ook op vakantie. maar ik en mijn vriend hebben deze maand alleen maar afgetrokken, gevingerd etc. En 1 x gevreeen maar we hadden het condoom gecheked. Zwangerschap kan het dan toch niet zijn?

    Reageer
    #4

    Ik denk dat het vooral stress is die je menstruatie tegenhoud

    Reageer
    #5

    Hoi, het is niet apart als je een keer niet ongesteld wordt op de tijd dat je moet worden. Er kunnen veel factoren zijn waarom je nog niet ongesteld bent.. Het is niet direct zorgelijk, je wordt het nog wel. Zelf heb ik het 1 keer overgeslagen maar daarna ging het weer de normale ritme. Het gebeurd vaak dat vrouwen 1 week of 2 weken later ongesteld zijn.

    Reageer
Reageer op: Kan de menstruatie uitblijven door de warmte


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief