Buikgriep of menstruatiepijn?

  • #1

    Hallo ik ben gisteren ongesteld geworden maar vanochtend kreeg ik diaree en ik voel me nu slap ik heb pijn links onder me maag ong me onderrug ik heb ook borrelende buik en ben misselijk heb het ook koud en warm en ik heb koude handen wat kan dit zijn?

    Reageer
    #2

    Een buikgriep zou heel goed kunnen, maar het kan ook van de menstruatie zijn.

    Reageer
    #3

    Hallo Tandor ik ben dus de 15e ongesteld geworden en op de 16e voelde ik mij niet lekker op de 17e was er geen bloedverlies meer opeens hield mijn menstruatie op terwijl ik altijd  4 a 5 dagen ongesteld ben me buik is nog opgezwollen en voel me nog niet helemaal lekker wat kan dit zijn ?

    Reageer
    #4

    Een buikgriep zou kunnen had ik al gezegd...dat zou best wel wat invloed op je menstruatie kunnen hebben.

    Reageer
    #5

    ik heb buikgriep plus ik ben vandaag ongesteld geworden.. ik ben heel erg duizelig en heb diarrre en geef ook over en heb last van onder rug en erge buikkrampe...  is dit normaal.?

    Reageer
    #6

    Dat past wel bij een fikse buikgriep...

    Reageer
    #7

    kan ik er iets aan doen.? Ben al sinds zaterdag zo heb alles geprobeerd en drink nu ook de ORS.. is er iets behalve dat..

    Reageer
    #8

    Als de klachten blijven aanhouden, neem dan contact op met de huisarts

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Buikgriep of menstruatiepijn?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief