Alternatief voor thurax

 • #1

  Ik kamp al jaren met hartoverslagen, echter wordt het steeds erger tot wel aanvallen met 5-10 per minuut urenlang en wel dagen achter elkaar. Dit overigens alleen in rust en vooral na inspanning. Heb allerlei onderzoeken bij cardioloog gehad waar niets uit kwam mbt het hart. Heb vaker bloed geprikt en in de tussentijd was mn tsh waarde altijd keuring moet tussen 0.27 en 4.2 zijn en ik had altijd rond de 2.5.

  Nu was ik het zo beu dat ik eens met de thyrax gestopt ben. Ik heb hashimoto en slik al jaren deze tabletten. 0.100 mg per dag. Ben 4 weken gestopt geweest en heb in die periode geen last van overslagen gehad. Ik vermoed dus dat ik gevoelig ben voor de medicatie. In de bijsluiter staat ook duidelijk dat ritmestoornissen en overslagen tot de bijwerkingen behoren echter in de meeste gevallen verdwijnen deze wanneer u goed bent ingesteld. Bij mij niet dus.

  Probleem is echter dat ik weer alle symptomen kreeg van een trage schildklier en opnieuw bloed heb geprikt afgelopen week en een tsh waarde van 12 had. Hierop weer met medicatie gestart en direct de overslagen terug.

  Bestaat er iets homeopathisch als vervanger van de thyrax?

  Reageer
  #2

  Nee, echt niet betrouwbaar te doen. En onbehandelde Hashimoto is ook niet aan te raden.

  Euthyrox proberen? Dat is wel een andere, wie weet.

  Reageer
Reageer op: Alternatief voor thurax
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief