Sinequan of Doxepin(e)

 • #1

  Hallo,

   

  Mijn vrouw heeft erg veel zenuwpijn nav hernia operatie en mogelijke zenuwbeschadiging.

  Na vele en verschillende medicijnen in diverse doseringen is er tot nu toe nog geen enkele die enig resultaat heeft geboden helaas.

  Momenteel heeft pijnpoli haar nortriptyline voorgeschreven sinds ongeveer 2 weken.  Ook haar Gabapentine is verhoogd.  tot nu toe zonder ook maar een enkele verbetering.

  Nu zoek ik al met enige regelmaat het internet af naar mogelijke medicijnen of natuurlijke middelen om in ieder geval iets te vinden wat dev pijn verzacht, of nog beter, zoveel mogelijk weg neemt.

  Nu kwam ik behoorlijk veel zeer positieve reacties tegen van een medicijn genaamd Sinequan van Pfizer.

  Helaas las ik van heel veel zeer tevreden gebruikers dat het middel wegens geringe afname in Nederland uit de handel is.

  Na veel speurwerk kwam ik er achter dat het werkzame bestanddeel van Sinequan  Doxepine is.

  Nu is in Duitsland dit middel Doxepin(e) nog wel verkrijgbaar in diverse sterktes.

  Kortom, mijn vraag is, zijn er personen die ervaring hebben met het medicijn Sinequan of Doxepine ? Zoja, werkt dit goed tegen zenuwpijn ? Zijn er personen die eerst Sinequan  gebruikten en daar zeer tevreden over waren en nu Doxepine gebruiken of een ander medicijn wat hetzelfde effect heeft ?

  Ik sta open voor alle reacties, als het maar een mogelijke oplossing bied voor de constante pijn van mijn vrouw en daardoor slapeloze nachten en somberheid etc.

   

  Ik wacht uw reacties af.

   

  Mvg,  HJ

  Reageer
  #2

  Als de pijnpoli waar jullie zijn geweest geen andere opties aan te bieden heeft, ga dan voor een second opinion naar een andere pijnpoli in een academisch ziekenhuis

  Reageer
Reageer op: Sinequan of Doxepin(e)
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief