Hevige duizeligheid en raar gevoel in darmen

 • #1

  Ik heb enige tijd last van hevige duizeligheid, en raar gevoel in de darmen.
  Soms ook last van diarree.
  Verder ook last duizeligheid, waar ik dus boven midden op het hoofd soms zwaar te keer gaat alsof daar iets los gaat.
  De duizeligheid wordt weer heftig tijdens het eten. Ook krijg ik snel honger dan normaal.

  En nu is mijn vraag heeft iemand hier ervaringen mee en wat dit kan zijn?

  Volgens mijn moeder, moest ik even een Marokkaanse methode toeppassen. Namelijk citroen persen met gewoon water en als dat de duizeligheid dimt, dan gaat het hier om een parasiet in de darmen. Nou na dat te hebben gedaan, dimt de citroen inderdaad de duizeligheid. Maar nu is mijn vraag welke soort parasiet kan dit zijn?

  Anno 2016 ben ik er eerst mee naar de huisarts geweest, die zogenaamd aan gaf dat ik mogelijk te veel stress of vermoeidheid.
  Anno 2016 bij de huisarts geweest en die geeft aan dat het mogelijk een buikgriep is en dat het vast zo over gaat. Maandje verder en had dus ruzie moeten maken met de huisarts om een ontlasting onderzoek te kunnen doen.
  Zorgpremie verplicht om te betalen, maar geen enige doorverwijzing krijgen, dus ik betaal onnozel mijn rekening, zonder bijstand van een klote huisarts.

  Reageer
  #2

  Maar er dus wel een ontlastingsonderzoek gedaan? Wat was daar de uitslag van?

  Overigens werkt het citroensap ook tegen misselijkheid als het van je maag is.

  Reageer
  #3

  Beste Tandor,

  De ontlastingsonderzoek is idd gedaan tot dat ik ruzie heb moeten maken met de huisarts. Ik heb vandaag gebeld en tot heden is de uitslag nog niet binnen, ik moet morgen weer terug bellen. Mocht het morgen bekend zijn, dan laat ik u wel weten.
  Normaal vraagt de huisarts altijd op consult te komen, ik had hier aan geweigerd en heb gewoon met volle lef me onderzoek gekregen, maar de meest belangrijke zaken in het formulier werden niet eens aangevinkt en kortaf met de slogan last van darmen. Heb zelf me duizeligheid ook aangegeven en heb ook gewoon lekker alle soorten parasieten aangevinkt. Ik was ooit wel eens bekend met helicobacter. Maar kreeg nooit vervelende zaken met deze bacterie, maar mijn vorige huisarts gaf mij toen altijd gwn de seintje om dit met antibiotica weg te krijgen, door dat deze bacterie achteraf ook gevaarlijk kan zijn.

  Reageer
  #4

  Duizeligheid van de maag, zover ik weet heb ik dat ook wel vaak gehad, maar nooit citroensap voor gebruikt. Ik had enkele jaren geleden veel last van duizeligheid vanuit de maag en pijn in de maag en slokdarm gedeelte.
  Ik ben er toen der tijd vanaf gekomen tijdens mijn reis in Marokko, ik kreeg van familie lid en speciale argal kruiden, (afkomstig uit een bos) dat wordt geplukt en het bestaat uit korrels, wat je tot eindelijk zelf thuis maalt in een koffiemolen en vervolgens ook gedroogde vijg bij moet hebben. De gedroogde vijg moet je kort in zonnebloem olie bakken en dan dat vijg met de gemalen korrels (poeder) door heen halen en mixen. Ik moest dit week lang doen. Ik ben zelfs na 3 dagen pijn vrij geweest en toen ook mee gestopt en was een prima middel. Alleen in Nederland weet ik dus niet of je deze middel kunt vinden.

  Reageer
  #5

  Ik heb geen idee of argan noten in Nederland verkrijgbaar zijn. Je zou dat eens moeten vragen is een speciale marokaanse winkel

  Maar eens even de uitslagen afwachten

  Reageer
  #6

  Ik heb de uitslag van de ontlasting wat later gekregen, alles was blijkbaar positief. Ik moest dus even terug denken, op de dag dat ik de duizeligheid kreeg lag ik op de bank te slapen en vervolgens onder lippen waren helemaal paars van binnen en de wang van binnen was erg gevoelig. Maar dat paarse lippen en gevoelige wang nam tijdens het opstaan wel af ook had ik wat water gedronken etc.
  Waar ik me nu nog aan erger is dat als ik opsta even gedurende tijd geen last van duizeligheid krijg, maar dan vervolgens weer wel. Vooral tijdens avond eten loopt de duizeligheid heftig op. Ook heb ik midden in het hoofd zo en raar gevoel. Stel dat ik nu last krijg van duizeligheid, dan ga ik bijvoorbeeld even door het huis lopen, dan voel ik geen duizeligheid meer.
  Maar als ik ga zitten of stil staan, dan krijg ik het weer wel.

  Ik heb even goed na gedacht, maar volgens mij komen deze bijwerkingen van de medicijn die ik in nam van het merk Terbinafine 250PCH daar door kan je diarree krijgen en ook duizeligheid.
  Maar stel dat wel door dit medicijn komt, hoelang duurt het dat dit medicijn echter is uitgewerkt?
  Ik heb het ruim 2 weken gebruikt en het was erg sterk en voelde me dag na dag veel zwakker worden, heb ik het maar meteen gestaakt. Maar voorheen dat ik met dit medicijn zou beginnen, had ik al enige tijd last van lichte duizeligheid.

  Huisarts kijkt uit naar een buikgriep of stress, nou ik zie het echter niet in deze link zitten. Want soms probeer ik gewoon leuke dingen te doen en wordt ik gewoon verstoort door deze duizeligheid.

  Reageer
Reageer op: Hevige duizeligheid en raar gevoel in darmen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief