Spijsvertering

  • #1

    Vanwege veel stress, krijg ik vaak last van me spijsvertering, eigenlijk elke dag, waardoor ik vaak een vol gevoel heb, maar dus totaal niet voldoende heb gegeten. Dit lijdt weer tot het verliezen van gewicht, weinig energie etc. Wat zou ik hier tegen kunnen doen? ik heb veel geprobeerd.

    Ik hoor het wel

    Groetjes

    Reageer
    #2

    Je zou dan iets aan de stress moeten doen. Maar dat is natuurlijk niet zo gemakkelijk.
    Heb je ook maagklachten?

    Reageer
    #3

    Nee maag klachten zijn er niet. Alhoewel ik slechtere tijden heb gekend gaat het nu wel stukken beter alleen is altijd niet hoe het hoort te zijn. Ik was beter op me voeding gaan letten, gezonder gaan eten, meer sporten etc. Dus heb heel veel gedaan. Heb vezels geslikt etc. Maar het lijkt alsof het gewoon beschadigd is of iets in die richting. Ik weet wel dat als ik stress vrij ben het langzaam verdwijnt. Maar voor nu is het geen doen.

    Reageer
    #4

    Wellicht is het raadzaam om de klachten met je huisarts te bespreken. Maar ook de stress als oorzaak van de klachten. Het zou misschien nodig kunnen zijn om tijdelijk een medicament te gebruiken die de stress klachten onderdrukt.

    Reageer
    #5

    heb jij misschien nog tips?

    Reageer
    #6

    Je schrijft dat je last hebt van de spijsvertering. En snel een vol gevoel hebt.
    Zijn de dat de enige klachten die je heb?

    Reageer
Reageer op: Spijsvertering


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief