Spijsverteringsklachten

  • #1

    Sinds ongeveer een jaar heb ik bijna dagelijks last van spijsverteringsklachten. Dit houdt in: veel gerommel in de buik, veranderend ontlastingspatroon (regelmatig vette en breierige ontlasting) Daarbij ervaar ik ook nog de volgende klachten (welke ik al langer heb):

    -Snel moe zijn (bij warm weer zelfs heel moe)

    -Brain Fog

    -Angst

    -Aanslag op tong die er niet goed van afgaat en weer snel terugkeert

    -Droge huid (vooral op hoofd)

    -Soms wat slap aanvoelende benen (1x in 2 weken)

    Ik ben naar de huisarts geweest en heb bloed laten testen, daar kwam uit dat ik een te laag vitamine D gehalte had. Dat heb ik begin dit jaar aangevuld maar ik ervaar nog steeds dezelfde klachten. Bij mijn tong zien ze niets geks maar ik heb wel eens gehoord dat dit afvalstoffen kunnen zijn vanuit de darmen. Ik begin steeds meer te denken dat de klachten gerelateerd zijn aan de darmen.

    Ik weet alleen niet meer wie ik hiervoor moet inschakelen om erachter te komen, ik heb al van alles geprobeerd (voeding, gestopt met caffeine, supplementen). Weet iemand wat ik het beste zou kunnen doen?

    Reageer
    #2

    Dan zou je via de huisarts een verwijzing moegenvragen voor de Mdl arts

    Reageer
Reageer op: Spijsverteringsklachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief