Maagzuurremmers en bijwerkingen (cysten?)

  • #1

    Hallo,

    2 maandjes geleden heb ik omeprazol 20mg voorgeschreven gekregen voor 3 weken lang, hier heb ik waarschijnlijk bijwerkingen aan overgehouden.

    Nog even een vermelding dat ik eerst nog een verstopping had van mijn darmen die een paar dagen aanhield.

    Na de 2e week kreeg ik op een nacht een gezwollen linkerteelbal en balzak met een beetje koorts, niks ernstigs en komt vaker voor en ook geen aanwijzingen voor zaadbalkanker (had ook geen ontstekingen).

    In die laatste week met omeprazol voelde ik ook iets raars in mijn rechterborst en dat leek op een "gezwel" die af en toe een brandende pijn afgeeft, nog steeds is het bij mijn borst (3 a 4cm boven de tepel, ben een man) een raar gevoel en erop liggen is ook niet fijn.

    Nu is dit 2 dagen geleden ook aan de linkerborst gekomen en ben er toch een beetje ongerust over, ben al bij de dokter geweest maar die voelt niks en deed er nogal makkelijk over dat het stress en spanning is.

    Wat moet ik hier nu mee want ik voel me ook al weken ziekig, moe en zwak. Bloedonderzoek gaf ook niks raars aan (nier,lever,schildklier en suiker).

    Weet niet wat ik hier nu mee moet want ik voel me niet meer als een normaal gezond mens.

    Bedankt.

    Reageer
Reageer op: Maagzuurremmers en bijwerkingen (cysten?)


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief