Buikpijn midden en rechtsonder+moe

 • #1

  Moe 1 Dag, 2 uren geleden
  Hallo,

  Ik ben een meisje van 17 jaar. Ik heb sinds mijn 14e cvs. Na anderhalf jaar ging het een stuk beter, maar had altijd wel minder energie dan de mensen om mij heen. Ik ging nl om half 9 naar bed, omdat ik het dan echt niet meer trok. Maar voor de rest had ik gewoon een normaal leven.

  Nu heb ik sinds 3 maanden dat ik me helemaal niet goed voel. Ben altijd moe (moet blij zijn als ik 1uur per dag naar school kan) maar heb nu ook erg veel buikpijn, dat is nieuw voor mij. Het zit onder mijn navel en rechtsonder in mijn buik, het is een zeurende pijn met krampen/steken en af en toe van die ontplofingen in mijn buik. Ook heb ik af en toe diarree. De kinderarts voelde dat er ontlasting zat op die plaatsen, alleen op de echo was dat niet te zien. En nu moet ik weer 2 maanden wachten tot ik weer een afspraak heb.
  Ook is er bloed geprikt, alle waardes waren goed alleen mijn eosinofielen zijn verhoogd. Ik heb geen parasieten. Mijn vitamine B12 waarde is 275, sommige artsen zeggen dat dat goed is andere niet....

  Weet iemand wat het is? Of iig hoe ik me een stuk beter kan voelen?

  Bedankt

  Reageer
  #2

  beste Danick,
  Ik ben heel erg onder de indruk dat je al zolang met vermoeidheisdproblemen rondloopt. Heb je al eens contact genomen met de energie kliniek in Aalst,of met een acupuncturist? Ik ben 3 jaar thuis geweest met ernstige 'burnout'vroeger had ik al cvs symptomen (verzuurde spieren enz..). Heb een lange zoekweg gehad maar mezelf de rust gegund en vooral leren aanvaarden dat ik niets 'moest' .Ik heb zelf moeten zoeken naar hulpmiddelen en ben bij héél behulpzame mensen terecht gekomen. Zoals iemand die energie kan meten en kan behandelen met natuurlijke middelen en vooral veel psychische steun: vitalitycoach.be bij Griet Deforce. Verder met sintjanskruid en een vitaminepreparaat die ik bij de apotheker haal als het weer héél erg is. Een soort kuur 'Defatyl Plus' met carnitine. Onderschat ook je buikpijn niet..buikpijn is je 'centrale' rusten en warm houden. Toch geen apendix? Koliken? Let vooral op wat je eet. Dat heeft me ook geholpen..ik werd moe van volkoren brood maar spelt helpt me wel meer energie krijgen.Minder vlees eten, veel gestoomde groente en elke dag vers fruit en rauwe groente. Ik eet ook vnl biologisch, drink géén koffie meer. Maar wel tisane of kruidenthee vb van bij de bioplanet: ayurvedische thee. Iemand die ook kan helpen is 'leven in balans' Kathleen;Zij weet veel over voeding en de symptomen of reacties van je lichaam.
  Ik wens je het allerbeste!

  Reageer
  #3

  Overleg eens met de huisarts of het een lactose intolerantie kan zijn.

  gr,
  Ellen

  Reageer
Reageer op: Buikpijn midden en rechtsonder+moe
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief