Buikpijn midden links

 • #1

  Ter hoogte van mijn navel een beetje links van mijn buik heb ik een zeurende pijn die vooral erger wordt als ik erop druk. Ik ben een jaar of 4 geleden gediagnostiseerd met PDS, maar ik heb mij nooit echt thuis gevoeld in deze diagnose. Ik heb niet echt PDS aanvallen ofzo, maar merendeel van de tijd heb ik gewoon dunne breierige ontlasting. Heel soms heb ik een periode van dagen dat het even normaal is, maar het overgrote deel van de tijd blijft mijn ontlasting altijd dun

  Nu heb ik de laatste weken weinig eetlust, dunne ontlasting en sinds een paar dagen ook die pijn in mijn buik. Ik voel me ook erg moe en maak me erg veel zorgen. Ik heb wel ongeveer 1,5 jaar geleden een CT scan gehad van mijn buik vanwege nierstenen. Hierop zagen al mijn organen er verder normaal uit.

  Ik was gisteren bij de huisarts, maar die gooide het op toch misschien een buikgriepje. Ik voel mij eigenlijk nooit serieus genomen met deze klachten terwijl ik er nu al een paar jaar mee loop en het lijkt alleen maar erger te worden.

  Weet een van jullie misschien wat dit kan zijn of herkent iemand zich hier in?

  Reageer
  #2

  Het past toch wel bij PDS

  Reageer
Reageer op: Buikpijn midden links
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief