Verstoppingen, vermoeidheid en meer

  • #1

    Hallo,

    Sinds ik klein ben heb ik al last van mijn buik. Ik kan slecht tot niet naar de toilet, daardoor nooit echt honger, ondanks dat ik weinig eet (en wat ik eet is gezond) kom ik eerder aan en heb veel moeite met afvallen. Ik heb geen overgewicht, maar mijn figuur matcht niet met mijn levensstijl. Daarnaast maakt het niet uit hoeveel uur ik slaap, maar ik word altijd moe wakker en heb nooit een uitgerust gevoel.

    Nu ben ik al heel veel bij de huisarts geweest, onderzoeken in het ziekenhuis, maar niemand kan mij zeggen wat er is en enige wat ze proberen is symptomen te bestrijden wat ook niet echt helpt. Zo heb ik magnesium voor makkelijker naar de toilet gaan.

    Na al die jaren ben ik er gewoon klaar mee en geeft het mij negatieve energie. Onlangs hoorde ik van vrienden dat bijv gynaecologen in België veel verder kijken ipv symptomen bestrijden. Nu is mijn vraag of iemand tips en ervaringen heeft in Nederland of buitenland met specialisten die mij mogelijk verder kunnen helpen. Want ik wil gewoon echt zo graag beter voelen.

    Reageer
    #2

    Ik weet nou niet zo goed wat je klachten met een gynaecoloog te maken hebben.. Ik zie het verband niet in ieder geval. Vraag aan de huisarts een verwijzing voor een internist in een academisch ziekenhuis

    Reageer
    #3

    Nu ik mijn vraag opnieuw lees, begrijp ik de verwarring. Mijn klachten zijn verstoppingen, vermoeidheid en dergelijke. De vergelijking met de gynaecoloog maakte ik, omdat je daarvoor schijnbaar beter in België terecht kan. Nu vroeg ik mij af om er wellicht specialisten in binnen of buitenland zijn waar meer of andere kennis en ervaring is op het gebied van darmklachten en vermoeidheid. Naar een internist in Nederland ben ik al geweest en die zei geen aanwijsbare reden te kunnen vinden. Maar graag zou ik meer of andere onderzoeken willen. Ik heb ook vaker echo’s gehad van mijn buik, maar ook daar kwam niets uit naar voren behalve dat mijn darmen erg vol zaten.

    Reageer
    #4

    Je zou jop Zorgwijzer.nl kunnen kijken waar in Nederland de meest gespecialiseerde en hoogst gewaardeerde artsen zitten en wat het buitenland betreft,zou ik eerst bij je zorgverzekering informeren wat zij vergoeden.
    Als ze dat doen, dan mag je er van uit gaan dat dat ook de gespecialiseerde artsen/ziekenhuizen/klinieken zijn.

    Reageer
Reageer op: Verstoppingen, vermoeidheid en meer


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief