Maagzweer en moe

  • #1

    Ik heb sinds enige tijd last van maagklachten. Brandend maagzuur en pijn in mijn maag. Soms heb ik direct na het eten een hongergevoel, soms staat het eten met juist ontzettend tegen en moet ik ( vooral s morgens) ontzettend mijn best doen om mijn ontbijt binnen te krijgen.
    Met een zelftest zag ik dat ik de helicobacter bacterie heb. Ik heb een zelftest gedaan omdat mijn huisarts in eerste instantie niet wilde testen. Hiermee ben ik naar de huisarts gegaan en ik hoop dat ik een behandeling krijg.
    Bij tijd en wijlen voel ik me ook extreem moe. Soms ook ongecontroleerd rillen, ik voel me dan echt heel akelig.
    Ik ben begonnen met famotidine, maar na twee keer ben ik ermee gestopt omdat ik tintelingen kreeg in mijn armen en benen en ik extreem moe werd. Zou dit nog invloed kunnen hebben op mijn vermoeidheid, na een dag gestopt te zijn?
    Eigenlijk ben ik heel bang voor kanker, hoewel ik hierop volgens de huisarts weinig kans heb. Ik ben 45. Toch maak ik me echt zorgen en ben er de hele dag mee bezig. Kan deze stress ook die extreme vermoeidheid veroorzaken?

    Reageer
    #2

    He Ik zou toch zeggen dat de vermoeidheid komt door de maagbacterie?

    Reageer
Reageer op: Maagzweer en moe


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief