Opgezette buik

  • #1

    Hallo
    Midden januari werd ik opgenomen in het ziekenhuis met cellulitis (ontsteking op mijn darm). Ik kreeg intraveneus een antibiotica behandeling en knapte vrij snel op. Ik ben vertrokken uit het ziekenhuis met nog steeds heel erge pijn.
    2 dagen na mijn opname, merkte ik op dat mijn buik begon te zwellen, nu weken later is mijn buik nog steeds opgezet en hard.
    Ik heb een wisselende eetlust, ben misselijk, moet heel erg veel zweten, wisselende stoelgang en ook wisselend patroon om stoelgang te maken, slapeloosheid. Ook heb ik last van druk-pijn in mijn rechter boven-buik. Pijn tussen mijn schouderbladen en lage rug.

    Ik ben redelijk wanhopig omdat ik dus al heel veel doktersafspraken heb gehad hierover. Pijnstilling helpt me heel vaak niet. Ik heb het een beetje opgegeven in mijn hoofd om er nog iets mee te doen.

    Reageer
    #2

    Persoonlijk zou ik nu contact opnemen met het ziekenhuis waar je behandeld bent, ipv een forum waar geen artsen zijn.
    Als je het ziekenhuis niet laat weten dat je klachten niet verbeteren, verergeren of veranderen,kunnen zij daar ook niet op inspelen, mocht dat nodig zijn

    Reageer
Reageer op: Opgezette buik


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief