Ziek zonder oorzaak en of diagnose ?

 • #1

  Jong volwassen 35 jaar zie onderstaande:

  Sinds 2010 ( sinds mijn 24e jaar ) kamp ik met verschillende maag/ darm klachten en onverklaarbare klachten. Verschillende ziekenhuizen Verschillende SEH bezoeken. Verschillende onderzoeken.

  Meerdere keren opgenomen met hoge bloedwaarden en hoge koorts ( CRP, Alat, Asat, gamma GT, IGE en calprotectine ) en ernstige pijn in buik en pijn in het thorax gebied. Recent in december 2022 ben ik wederom een week opgenomen geweest CRP 220, hoge koorts 39,5 hematurie en pijn in de buik. In de week van de opname kreeg ik zelfs pleuravocht in de longen. Wederom verschillende scans ( zelfs de PET- CT voor de tweede keer! ) en andere onderzoeken zoals gastroscopie, coloscopie, MRCP e.d. zonder een duidelijke onderzaak en of diagnose.

  Er zijn periodes dat de bloedwaarden heel normaal zijn en er zijn periodes van opvlammingen en hoge bloedwaarden en verhoogde calprotectine.

  Jullie enig idee ?

  Graag jullie adviezen.

  Reageer
  #2

  Hoi,

  Ik ben bang dat je hier niet meer duidelijkheid gaat krijgen dan van de specialisten die je tot nu toe hebt gezien....
  Op dit forum zijn geen artsen,laat staan specialisten, dus meer kennis dan in de ziekenhuizen waar je geweest bent,zul je hier helaas niet vinden.
  Dan zou je al moeten hopen op een lotgenoot met hetzelfde ziektebeeld,die wel verder er mee is gekomen

  Reageer
Reageer op: Ziek zonder oorzaak en of diagnose ?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief