Lintworm

 • #1

  Goedendag,
  Ik ben er dmv bioresonantie achter gekomen dat ik een lintworm heb. Ik ben echter behoorlijk angstig voor dieren en ik ben er helemaal akelig van. Wie kan mij geruststellen? Ben zo bang dat ik het voel of hij er in eens uit komt.
  Volgens mijn homeopaat is het over 6 tot 8 weken weg als ik de voorgeschreven supplementen goed inneem.

  Reageer
  #2

  Via bioresonantie??? Knap zoiets.
  Ik zou maar eens naar de huisarts gaan.

  Reageer
  #3

  Dat was mijn vraag niet. Weet je uberhaupt wat bioresonantie is? Ik weet wel zeker dat het zo is aangezien ik al tijden me afvraag wat er toch in mijn ontlasting zit.. ik ga er zeker mee naar de huisarts maar als je me enkel dat advies geeft waar is dit forum dan voor en waarom reageer je?

  Reageer
  #4

  Hoi,

  Als ik jou was,zou ik idd naar de huisarts gaan.
  Een lintworm is niet iets wat je met homeopathische supplementen weg gaat krijgen.
  Daarvoor ben je gerichte medicatie nodig die je alleen via een huisarts kunt krijgen.
  En dan is het verstandig om eerst via de reguliere weg te laten bevestigen dat je idd een lintworm hebt en niet een ander soort worm of parasiet.
  Ik heb gewerkt als dierenarts assistente en helaas vaak gezien dat er door gebruik van homeopathische middelen residentie tegen verschillende wormsooorten ontstaat,omdat ze gewoon niet gericht genoeg,dus op de verkeerde wormsoort en niet sterk genoeg werken.
  Hierdoor creëer je,als je idd last van wormen zou hebben,dus alleen maar een groter probleem,omdat reguliere kuren dan ook niet goed meer werken.
  En ik weet wat bioresonantie is,maar heb er door die ervaringen dus niet het vertrouwen in dat daarmee een juiste diagnose gesteld kan worden.
  Waarschijnlijk is dat wat @John ook bedoelt,alleen formuleert die het iets directer.
  Soms is trouwens het enige verstandige/verantwoorde antwoord op een vraag,het advies geven naar de huisarts te gaan.
  En een lintworm is één van de meest lastige wormen om vanaf te komen,dus in jou geval is dat advies echt het beste!

  Reageer
  #5

  "Dat was mijn vraag niet. Weet je überhaupt wat bioresonantie is?"

  Maak je daarover maar niet druk. Dat weet ik. En ik weet ook dat je daarmee geen diagnose kunt stellen voor een lintworm.  En ook heel zeker dat je die met supplementen en een dieet niet weg krijgt.  Geeft me een wonder dat die niet gezegd heeft dat je gewoon boven een bordje pap moet gaan hangen en dat die er vanzelf uitkomt zoals met dat vroeger wel eens zei.

  Je had er al een topic over en daar heb ik ook gevraagd of je de supplementen ook via die "therapeut" krijgt...   Ik denk van wel. Is dan meteen lekker kassa.

  Een lintworm is een serieuze parasiet die adequaat behandeld moet worden.  En via de huisarts kan dat met een kuurtje van wellicht enkele euro's.

  En dit forum is er idd om vragen te stellen en eventueel adviezen te krijgen. En ja ik was wellicht wat kort door de bocht, maar het was wel het enige juiste advies dat je kunt krijgen.

   

  Reageer
Reageer op: Lintworm
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief