Heeft helicobacter invloed op menstruatie?

  • #1

    Goedemorgen,

    Ik ben net klaar met mijn antibioticakuren vanwege de helicobacter pylori. Ik ben nog misselijk en erg moe en besef me dat ik maandag ongesteld had moeten worden, ik heb een hele regelmatige cyclus. Heb een zwangerschaptest gedaan maar die is negatief. Kan de bacterie invloed hebben op de menstruatie?

    Reageer
    #2

    Het is niet onmogelijk

    Reageer
    #3

    Ik vraag me af of dat niet mogelijk is. Vanaf mijn 23e blijk ik de bacterie te hebben. Nooit meer ongesteld vanaf dat moment. Maar ik wist niet dat ik deze bacterie had. Nu 32 Jaar. Erachter gekomen dat ik deze bacterie heb, medicijnen gehad test gedaan. Bacterie vrij. En ja hoor. Ik werd ongesteld. Bacterie kwam terug. Ongesteldheid weg. Medicijnen hielpen niet meer. Bacterie bleef. Nu moet ik naar het ziekenhuis voor intern onderzoek. Ongesteldheid blijft weg. Dus ik vraag het me af. Je lijf is ziek. Je lijf vecht tegen een bacterie. In mijn beredenaties kan dat heel goed zorgen dat je lijf door heeft dat het er niet klaar voor is een kindje te krijgen. Want je ongeboren kind zou dan de bacterie ook krijgen. En niet gezond kunnen groeien dus ik denk dat het een logisch gevolg is van het lichaam van een vrouw.

    Reageer
    #4

    Ik ben 7 maanden lang helicobacter en sindskort laatste kuur afgemaakt. Ik weet niet hoe lang de bacterie in mijn maag zat of zit.
    Kan iemand mij aub helpen of mijn menstruatie verandering echt hierdoor kan komen en ook kreeg ik warmteaanvallen/opvliegers en kan dit door de maagbacterie komen.
    Nou gebruik ik pleisters voor de overgang, omdat ik dacht mischien zit ik wel in de overgang? 🤷‍♀️
    Ik ben ten einde raad!

    Reageer
    #5

    Ook vraag ik me af of het normaal is dat mijn stoelgang veranderd is? Ik moet iedere ochtend 2 keer voor mijn ontlasting naar het toilet. Kan het zijn dat mijn darmen van slag is. Aangezien ik 7 maanden helicobacter heb. Ik ben dus sindskort klaar met 2 kuren
    Gebruik nu maagbeschermers voor 4 weken daarna opnieuw controle.

    Reageer
Reageer op: Heeft helicobacter invloed op menstruatie?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief