Darm aanvallen en overgeven

 • #1

  Goedemorgen
  Mijn naam is Nathalie Postma en ik heb een 21 jarige dochter die al 10 jaren kampt met buikpijn aanvallen gepaard met misselijkheid en gal overgeven. Meestal valt ze tijdens zo’n periode enorm af. We dokteren al jaren maar echt verder komen we niet. Prikkelbaar darmsyndroom is vaak de conclusie. En dan wordt ze volgepompt met medicijnen en laxatie middelen. Tijdens zo’n aanval kan ze niet eten en al meerdere keren is ze hierdoor zo afgevallen (lees 8 kg in een week) dat ze sonde vordering kreeg. Meestal gaat zo’n aanval na enkele dagen (5) weer over en hersteld ze weer. Maar hij komt altijd weer terug. Gemiddelde zo’n 3-4 keer per jaar. Ze crepeert van de pijn en ik maak mij ernstige zorgen.
  Ze is ondertussen ook al bij psychologen geweest om ook naar het psychische element te kijken. Dit heeft echter ook niet veel meer opgeleverd.
  Ik zou zo graag met een goede specialistische arts willen spreken, wie kunnen jullie mij aanraden? Wie kan ons verder helpen, ze ligt op dit moment weer te creperen.
  Groet van een ondertussen wanhopige en zorgen makende moeder.
  Nathalie Postma

  Reageer
  #2

  Daar moet ze dan mee naar een MDL arts

  Reageer
Reageer op: Darm aanvallen en overgeven
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief