Maag en darm problemen

  • #1

    Beste,

    Ik sukkel ondertussen al een jaar met mijn darmen. In januari 10 kilo afgevallen zonder verandering van eetpatroon, maar wel zeer veel last van mijn darmen en maag. Al verschillende keren naar de dokter gedaan. Ook een maag- en darmonderzoek en mri met contrastvloeistof. Helaas is hier niet in te vinden buiten poliepen en een bacterie in de maag, maar dit kon de klachten en gewichtsverlies niet verklaren. Er is een zeer hoge verhoging van mijn ontstekingswaarde, maar de oorzaak daarvan is niet te vinden.
    Nu zeggen ze voor een FOD-map dieet te doen, maar de specialist zegt dat een allergie de ontstekingswaarde ook niet kan verklaren.
    Heeft iemand enig idee of je door een allergie zo snel veel kan afvallen en zoveel en lang last kan hebben.
    Concrete klachten: hoofdpijn, onregelmatige ontlasting, gewichtsverlies, misselijk/opgeblazen maag, darm krampen, steken in de maag en zijkant (steken van te lang lopen precies)

    Mvg

    Reageer
Reageer op: Maag en darm problemen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief