enkele vraagjes

  • #1

    heb zopas een scan laten nemen wegens pijn in men zij (en rug soms) vlak onder men ribben. Er was niets te zien op de plaats van de pijn, maar wel zou ik kalk aan men anus hebben. Wat is dat juist en wat zijn de gevolgen of oorzaken.

    Ik heb een uitgezette endeldarm en kan hierdoor slecht naar het toilet.Meestal kan ik zelf gaan in het weekend, maar als ik uit men eigen kan is het altijd plat (tot lopend). 1 of 2 keer per week verwijder ik de stoelgang uit het laatste deel van de darm via een irrigatiepot. Kan dit de oorzaak van kalk zijn en ligt dit aan het water dat je gebruikt? Weet niet wat ik moet verstaan onder kalk.

    En verder blijkt er nog stoelgang opgehoopt te zitten in men darmen, maar dit is normaal als je als slecht naar het toilet kan. Hoe krijg ik deze (waarschijnlijk verharde) stoelgang (ergens hogerop in de darmen) eruit? Volgens de dokter is het niet belangrijk er wat aan te doen. Maar ik wil niet dat er stoelgang ophoopt, want dan zet de rest van men darmen misschien ook uit. In de endeldarm kan je het eruit krijgen, ergens hogerop niet. En ik wil gene andere uitzettingen meer.

    Vind het wel raar, want heb 2 jaar geleden een pellettest gehad en men darmen werkten goed. De stoelgang ging vlot verder, dus vind het raar dat dat nu niet meer het geval zou zijn. Het 'ik moet naar het toilet gevoel is bij mij gewoon minder'. Hierdoor is er enige tijd stoelgang opgestapeld geweest en is nu de endeldarm uitgezet. Hoop dat deze nog ooit krimpt.

    Reageer
Reageer op: enkele vraagjes


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief