Help

  • #1

    Beste allen,

    Ik heb nu een tweetal dagen last van diarree, na een zware periode met veel alcohol. Dan heb ik wel vaker last van diarree, dus ik maakte me geen zorgen. Ik ben 21 jaar oud maar zojuist schrok ik wel erg van mijn poep. Het leek wel bijna zwart met een beetje slijm. Ik kon niet goed achterhalen of het zwart was of erg donker groen. Bijgevoegd een foto, sorry, onsmakelijk.

    Ik heb gister een omelet als avondeten gehad, met erg veel groenten. Ook heb ik een verjaardag gehad met veel verschillende hapjes. Moet ik mij zorgen maken?

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Ik heb twee dagen geleden een soort smoothiedrankje gehad met ontzettend veel fruit erin. Ook heb ik die avond een humussandwich gehad, iets wat ik normaliter niet eet.

    Reageer
    #3

    De hapjes bij de verjaardag bevatte ook toastjes met filet american. Sorry voor de vele informatie maar ik hoop dat dat het veroorzaakt kan hebben, en niet een of andere ziekte...

    Reageer
    #4

    Hierbij nog een foto

    Bijlagen:
    Reageer
    #5

    Nee. gewoon minder alcohol gebruiken en gezonder eten

    Reageer
    #6

    Ik heb de alcohol overgeslagen en mijn poep is een stuk lichter en stabieler geworden, geen dunne poep meer. Nu kleurt het juist richting het lichtbruine/gele/lichtgroene toe. Vond het lastig om te bekijken.

    Is dit zorgelijk of gewoon het proces van ‘herstel’?

    Reageer
    #7

    Dat zal dan vooral afhangen van wat je eet en drinkt

    Reageer
    #8

    Het is weer een normale bruine kleur. Kan het dan nog iets ernstigs zijn geweest. Of inderdaad het slechte voedsel en de drank?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Voedsel en drank

    Reageer
Reageer op: Help


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief