Plotseling constant extreem misselijk

 • #1

  Hoi iedereen,

  Zondag 6 januari stond ik 's ochtends op met veel last van mijn rug. ik dacht dat ik misschien verkeerd had gelegen. Maar toen de dag vorderde werd ik ook erg misselijk tot ik uiteindelijk 's avonds flauw viel omdat ik zo beroerd was. (ik kan niet overgeven en val dan flauw, dit is iets wat mijn moeder ook heeft) Wij zijn toen naar de huisartsenpost gegaan en die constateerde dat ik ook koorts had. Er is nog een urineonderzoek gedaan maar er was gelukkig geen nierbekken ontsteking en ben met Pantoprazol naar huis gestuurd met het advies de volgende dag gelijk naar de HA de gaan.

  Dit dus ook gedaan. Bij de huisarts werd ontdekt dat ik een ontstekingswaarde van 80 had en dat het een mogelijke maag ontsteking zou zijn en ik mij met 2 a 3 weken wel beter zou moeten voelen.

  Inmiddels zit ik nu nog thuis omdat ik constant misselijk ben met pijn in mijn rug. ik val af omdat ik niet kan eten en drinken omdat ik daar te beroerd van ben en word.

  Ik heb een echo en gastroscopie gehad en het enige wat daar uit kwam is dat mijn maagklepje niet goed sluit. Ondanks alle medicijnen voel ik mij dus nogsteeds beroerd. De MDl-arts in het ziekenhuis weet het ook niet meer zo goed. Ik ben ooit onderzocht op Crohn omdat ik veel darmklachten had maar hier was ook niet echt iets concreets uitgekomen en waren de klachten verdwenen na een prednison kuur.

  momenteel nu mijn klachten:

  -extreem misselijk, pijn in mijn rug, moe, vergeetachtig, afvallen, geen eetlust, jeuk en huiduitslag op armen en polsen.

  medicijnen die ik heb:

  -pantoprazol en domperidon voor mijn maag.

  Ik hoop dat iemand nog een idee heeft want ik weet me geen raad meer.

  lieve groetjes,

   

  Reageer
Reageer op: Plotseling constant extreem misselijk
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief