Darmen en vermoeidheid

  • #1

    Hallo,

    In begin oktober ben ik op vakantie geweest in Griekenland. Na de vakantie heb ik al een lange tijd last van diarree en mijn darmen.

    Hiervoor ben ik mee naar de dokter gegaan en hebben ze mijn ontlasting onderzocht. Maar daar hebben ze niks in gevonden ook mijn bloed is onderzocht en daar is uitgekomen dat ik een verhoogde witte bloedcellen heb maar de dokter zei dat het verder niet relevant is. De dokter heeft mij een antibiotica kuur van 1 week gegeven omdat hij anders ook niet wist wat die moest doen.

    Sinds 3 weken ben ik lichamelijk ook helemaal op. Ik slaap wel goed maar ik sta elke ochtend moe op en heb ook het idee dat ik naar mijn idee slechter ga zien en heb verder geen concentratie meer voor bepaalde dingen. Ook raak ik sneller geïrriteerd. En heb ik het idee dat ik er soms niet meer helemaal bij ben met mijn hoofd.

    Heeft iemand enig idee wat het zou kunnen zijn of heeft de soortgelijke klachten?

    Alvast bedankt.

    Reageer
    #2

    Ga terug naar de huisarts en vraag een verwijzing voor de internist

    Reageer
Reageer op: Darmen en vermoeidheid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief