wil tips voor aambeien.

 • #1

  hoi,even een vraagje is het mogelijk dat kleine aambeien verdwijnen uit zich zelf.Ook al zijn deze lang al aanwezig?Ben bezig nu met poederzakjes en let op het eten.Zit in bad maar zie toch geen verschil na 3 weken.Is het nu beter om in een warm bad te zitten of juist koud?lees allemaal verschillende berichten hier over.Heb 2 weken curanol zalf gesmeerd ook.Na hoelang zie je de aambei slinken?

  Reactie
  #2

  Zorgen voor voldoende bladgroente en fruit. Oplosbare vezels, zoals in Colon Clean werkt goed voor een betere ontlasting, zonder te laxeren. Versgemalen of heel goed fijngekauwd lijnzaad is goed voor de darmwerking maar kijken of dat bij jouĀ  niet irriteert. Sowieso zorgen voor voldoende gezonde vetten. Ook zorgen voor voldoende voedingsstoffen, zoals wat extra vitamine A, C en E, misschien nog andere stofjes.

  Verder is een gehurkte toilethouding het beste. Met een speciaal wc-krukje, zoals de squatty potty of een goedkopere variant boots je dit na. Uitwendig kan creme met toverhazelaar (hamamelis) helpen. Vochtig toiletpapier schijnt niet zo gunstig te werken. Op een site als optimalegezondheid.com staan ook allerhande tips.

  Reactie
Reageer op: wil tips voor aambeien.
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief